L’escola

L’ETECAM és un centre privat que imparteix i emet les titulacions oficials de Grau Mitjà en vídeo, dj i so i el Grau Superior en so per a audiovisuals i espectacles.

Disposa de 1640 metres quadrats repartits en dos edificis: 440m2 a la Factoria Cultural Coma Cros i 1200m2 a la Sala Auditori La Mirona, ambdòs a Salt.

Les instal·lacions estan formades per dues aules polivalents destinades principalment a classes teòriques, una aula estudi, dues aules tècniques, una aula escenari i una biblioteca, a més dels despatxos de professorat i administració.

Les aules estan dotades del material audiovisual, de l’equipament tècnic i informàtic i del programari necessari per poder desenvolupar la docència, tant teòrica com pràctica, en unes condicions òptimes i un entorn professional.

La Sala Auditori La Mirona fa les funcions d’aula escenari, un espai excel·lent per realitzar pràctiques i impartir la docència de parts específiques dels mòduls formatius.

bons professionals

L'ETECAM ofereix 4 anys d'estudis (Grau Mitjà + Grau Superior) per a formar bons professionals del món del so i el vídeo.

pràctiques en empreses

Tots els nostres alumnes fan pràctiques en empreses abans d'acabar els estudis.

títulació oficial

Tots els nostres estudis estan homolgats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat .

proximitat

A l’ETECAM oferim un tracte proper als alumnes adaptant-nos a les necessitats de cadascun d'ells i elles.