Professorat

Sergi Rossell
SERGI ROSELL Professor d’Instal·lacions de So Microfonista, muntador i tècnic de so en espectacles, concerts, festivals i instal·lacions amb empreses Read more.
Pep Barrachina
PEP BARRACHINA Director de l’ETECAM pep@etecam.cat Professor d’Electroacústica i Components, d’Instal·lacions de So i del Curs de Tècnic de So Read more.
Pau Antúnez
PAU ANTÚNEZ Professor de Teoria Fonamental del So i Instal·lacions de So Enginyer industrial i trompetista. Als 8 anys comença Read more.
Montse Capdevila
MONTSE CAPDEVILA Professora de Teoria Fonamental del So Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Bellaterra (1991), Màster en Read more.
Mamen Juan-Torres
MAMEN JUAN-TORRES Professora de Projectes – Producció Executiva Professional en la gestió cultural amb 30 anys d’experiència, com a freelance Read more.
Gotard Mas
GOTARD MAS Professor de So Directe i d’Instal·lacions de So El 2001 realitza la formació al TTE Taller de Tecnologia Read more.
Didier Richard
DIDIER RICHARD Professor de So Directe Tècnic de so amb 30 anys d’experiència en diferents àmbits: directe, televisió, enregistrament d’estudi Read more.
David Poblete
DAVID POBLETE Pianista, compositor, baterista i organista. Comença a tocar la bateria als 13 anys. Estudia amb diversos professors. Entra Read more.
Carles Cors
CARLES CORS Professor d’Història i Coneixement de la Música carles@etecam.cat Músic, compositor i mestre de música. Llicenciat en Història i Read more.
Albert Cortada
ALBERT CORTADA Cap d’estudis de l’ETECAM albert@etecam.cat Professor d’Introducció a l’Espectacle, So Directe, Ajust de Sistemes de Sonorització i Instal·lacions Read more.