Professorat

Director

Fundador d’empreses com BTM SOUND, MULTI-ART PRODUCCIONS i APLICACIONS AUDIOVISUALS, totes vinculades a l’espectacle en diverses vessants. Té una llarga experiència en disseny i execució d’instal.lacions electroacústiques.

Cap d'estudis

Actualment és el tècnic de so, entre d’altres d’Els Amics de les Arts, Le Croupier, Hora de Joglar, l’Orchestra Fireluche i de la Compañía María Pagés, d’abast internacional. Està al capdavant del Departament de Qualitat de BTM SOUND des de la tardor del 2013 i realitza docència a l’ETECAM des del 2012.

Professor de Teoria Fonamental del So i Instal·lacions de So

Enginyer industrial i trompetista. Actualment treballa a Aplicacions Audiovisuals com a enginyer projectista compaginant-ho amb els estudis i la feina de trompetista.

Professor d'Història i Coneixement de la Música

Músic, compositor i mestre de música. Llicenciat en Història i Ciències de la Música i Diplomat en Magisteri Musical. Frontman de Le Croupier, amb qui ha editat 3 discos, ho compagina amb la composició per a varis projectes.

Professor d'Instal·lacions de So

Microfonista, muntador i tècnic de so en espectacles, concerts, festivals i instal·lacions amb empreses com BTM Sound, TST So i Llums i Sona entre d’altres. Actualment compagina la docència amb la seva feina com a freelance.

Professor de so directe

Tècnic de so amb 30 anys d’experiència en diferents àmbits: directe, televisió, enregistrament d’estudi i de directe, àudiovisuals, teatre, etc. És professor de l’ETECAM des del curs 2015/2016.

 

Pianista, compositor, baterista i organista. Actualment dirigeix el centre d’Estudis Musicals Espai Jazz Academy i realitza concerts en format solista o amb els diversos projectes en els que participa. Ha enregistrat sis projectes com a productor, i ha participat en diversos més com a músic acompanyant.

Professora de Teoria Fonamental del So

Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Bellaterra (1991), Màster en Pertorbacions del Llenguatge i l’Audició per la Universitat Autònoma de Barcelona (1993) i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya (2001).

Professora de Projectes - Producció Executiva

Professional en la gestió cultural amb 30 anys d’experiència, com a freelance i treballant per empreses. És professora de l’ETECAM des del curs 2015-2016.

Professor d'Imatge i So

Enginyer Tècnic de Telecomunicacions en So i Imatge per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (2009). Tècnic versàtil en el món de l’espectacle en il·luminació, vídeo, so d’esdeveniments i teatre, editor web i editor de vídeo i so.

Professor de Fisacalitat i FOL

Advocat col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona des de 1997. Àmbit civil, penal, mercantil i laboral. Especialitzat en la jurisdicció de menors i Violència de Gènere. Assessor fiscal i comptable.

Professor de So Directe i d'Instal·lacions de So

Treballa a BTM SOUND, empresa des de la que ha fet de tècnic en esdeveniments diversos i ha estat responsable de so en festivals com Els Jardins de cap roig, Porta Ferrada o Peralada.
Imparteix jornades de formació cotínua al personal tècnic de BTM SOUND.

Professora de Formació i Orientació Laboral

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona (1997). Postgrau en Psicologia de les Relacions Sistèmiques en contextes no clínics per la Universitat de Girona (1997-1998). Professional en RRHH amb més de 15 anys d’experiència. 

Professor de microfonia

Enginyer tècnic en Telecomunicacions de formació, ha treballat com a tècnic de so i en la producció tècnica d’espectacles i esdeveniments des de mitjans dels noranta, destacant les feines realitzades al Festival de Jazz de Terrassa, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona o les Nits de Jazz de Platja d’Aro, entre molts altres.

Jordi Gamell

Professor d'Audiovisuals

20 anys en el món audiovisual, fent realitzacions en directe a TV Girona, Videoson, BTM, IC Media, Auditori Palau de Congressos de Girona, etc.
Coneixedor del món congressual en l’àmbit tècnic de Vídeo realització-Informàtica, treballant en congressos de primer nivell: Gas Natural, Abertis, CaixaBank, Fòrum Gastronòmic, etc.

Professora de Formació i Orientació Laboral

Advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Activa en el món de l’associacionisme de l’advocacia jove, actualment està al front de la Presidència de l’Agrupació Joves Advocats de Girona (JAG) i de la Secretaria de l’Associació Joves Advocats de Catalunya (JAC).

Professor d'Enregistrament, Mescla, Edició, Postproducció i Masterització d'àudio

Propietari, director tècnic i tècnic de 44.1 Estudi de Gravació, creat el 1996 i amb llarga experiència també com tècnic de directe (del 1993 fins a l’actualitat). Fundador de BTM SOUND. Formació en tècnic de so al CEV de Barcelona (1990-1992), Técnicas de Grabación Sinfónica a ARTENET (2008) i estudis de solfeig, harmonia, baix elèctric, saxo i guitarra.

Professor d’Informàtica

Graduat en Periodisme per la Universitat de Vic (2014) i Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (2016) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Roger Vidal a través de Dmusical, del qual n’és el fundador, es dedica professionalment a la gestió musical en diferents tasques i projectes.
Mànager de Cesk Freixas, Landry el Rumbero i booker d’altres grups musicals de referència del país, gestiona programacions i produccions per a diferents ajuntaments i entitats de Catalunya.

Llicenciada en Història de l’Art i màster en Comunicació i Estudis Culturals per la Universitat de Girona i graduada en Arts Plàstiques i Disseny per l’Escola d’Art d’Olot.
Fundadora i creativa de GR cultural, empresa dedicada a la coordinació, gestió i desenvolupament de projectes culturals i a la formació especialitzada.

Professora d'Autocad i de Prevenció de Riscos Laborals

Freelance promotora del projecte Cataliza, de serveis i consultoria a la indústria del país.
Enginyera industrial per la universitat de Girona.
Combina l’activitat industrial, amb més de 10 anys d’experiència en sectors com el siderometal·lúrgic o l’alimentari, amb l’activitat docent en diversos centres del territori.