CURS D'IL·LUMINACIÓ

Descripció:

Curs en línia d’introducció a la il·luminació espectacular, un sector que va més enllà de la música, el teatre, la dansa i la televisió,  ja que cada vegada és més present en tots els àmbits de les nostres vides. Fent-se un lloc molt important a tot mena d’esdeveniments  socials, corporatius, polítics I publicitaris. 

 

A qui va dirigit:

Aquest curs va dirigit a persones interessades a introduir-se en el sector de  la il·luminació espectacular, o a persones que es dediquen a altres sectors del món de l’espectacle o dels esdeveniments (tècnics de so, regidoria, promotors, mànagers i escenògrafs entre altres) i que vulguin adquirir uns coneixements bàsics d’il·luminació. 

 

 

Objectius:

Adquirir uns coneixements bàsics i donar una visió general de tots els elements que intervenen a la il·luminació espectacular, que permetin a les persones introduir-se en aquest sector, o millorar les competències de les persones que en el seu treball tenen relació amb empreses, dissenyadors i tècnics d’il·luminació. 

Organització del curs:

El curs en línia té una durada de deu setmanes. Cada setmana s’entregaran dos vídeos formatius de curta durada,  i es farà una sessió en línia amb el professor i tot l’alumnat junt per a completar la informació i resoldre dubtes. Per acabar el curs s’haurà de fer un projecte per a resumir tots els continguts del curs. 

Necessitats tècniques:

Per a seguir el curs i poder practicar correctament, es recomana disposar d’un equip informàtic amb els següents requisits tècnics:

  • Necessitats òptimes: Processador  Intel i7 2GHz. Memòria RAM 8GB Disc dur Intel SSD 256GB amb un espai lliure de més  del 20%  8GB. Windows 10
  • Necessitats mínimes: Processador Intel i5 2GHz. 4GB de memòria RAM. Disc dur SSD Drive 20GB amb espai lliure de més del 20%. Windows 7. 

Continguts:

  • Coneixements bàsics (electricitat, propietats de la llum, color i  protocols de senyal)
  • Equips (Projectors, Taules de control, Simuladors 3D,  regulació, cablejat y connectors, control de senyal i estructures)
  • Principis bàsics de disseny d’il·luminació
  • Documentació tècnica (Planimetria, fitxa tècnica, rider i llistat de material )
  • Prevenció de Riscos Laborals
  • Projecte final.

Per més informació i pagament info@etecam.cat

Obrir whatsapp
Tens alguna pregunta?
Hola! Et podem ajudar?