CURS D'IL·LUMINACIÓ

Inici: pròximament

Curs en línia d’Introducció a la Il·luminació Espectacular. Un sector que en la darrera dècada ha deixat de formar part exclusivament del món artístic, per a fer-se un lloc a tota mena d’esdeveniments socials i comercials. L’objectiu del curs és adquirir els coneixements bàsics i donar una visió general de tots els elements que hi intervenen, a la vegada, obrir un canal a les persones per introduir-s’hi o millorar les competències als operaris que en el seu treball tenen relació amb empreses, dissenyadors i tècnics d’il·luminació.

 

A qui va dirigit:

Aquest curs va dirigit a persones interessades a introduir-se en el sector de  la il·luminació espectacular, o a persones que es dediquen a altres sectors del món de l’espectacle o dels esdeveniments (tècnics de so, regidoria, promotors, mànagers i escenògrafs entre altres) i que vulguin adquirir uns coneixements bàsics d’il·luminació. 

 

Organització del curs:

El curs en línia té una durada de set setmanes. Cada setmana s’entregaran dos vídeos formatius de curta durada,  i es farà una sessió en línia amb el professor i tot l’alumnat junt per a completar la informació i resoldre dubtes. S’obrirà el nou contingut just el dia després de la sessió en línia setmanal.


Hores de dedicació setmanal mínima alumne:

 120 minuts de visualització de vídeos
 180 minuts de sessió presencial en línia

Total:
5 h setmanals dedicació mínima 


Necessitats tècniques:

Per a seguir el curs i poder practicar correctament, es recomana disposar d’un equip informàtic amb els següents requisits tècnics:

  • Necessitats òptimes: Processador  Intel i7 2GHz. Memòria RAM 8GB Disc dur Intel SSD 256GB amb un espai lliure de més  del 20%  8GB. Windows 10
  • Necessitats mínimes: Processador Intel i5 2GHz. 4GB de memòria RAM. Disc dur SSD Drive 20GB amb espai lliure de més del 20%. Windows 7. 


Continguts:

  • Coneixements bàsics (electricitat, propietats de la llum, color i  protocols de senyal)
  • Equips (Projectors, Taules de control, Simuladors 3D,  regulació, cablejat y connectors, control de senyal i estructures)
  • Principis bàsics de disseny d’il·luminació
  • Prevenció de Riscos Laborals
  • Projecte final.

Per més informació i pagament info@etecam.cat

Obrir whatsapp
Tens alguna pregunta?
Hola! Et podem ajudar?