GS de so per a audiovisuals i espectacles
So per a audiovisuals

Lluis Costa, realitza estudis de solfeig, piano i guitarra a la Escola de Música Moderna i Jazz de Girona ,debutant en directe amb 16 anys a les multitudinàries Fires de Sant Narcís de Girona. Serà amb el seu primer grup Barri Baix, amb els que realitzaria 2 maquetes i dos discs, “Pork-no” i “Lonx Suite”, amb multitud de concerts per tot Catalunya i una mini-gira de 7 concerts per tota Espanya telonejant al mític Iggy Pop l´any 1994.
L´any 96 també serveix per començar un nou projecte més alternatiu i acústic amb el nom de Psychoine. Es realitzarien dos CDs, “Vanity” i “Shades” amb el segell Moby Disk records i una altra gira espanyola telonejant al venerat grup britànic The Chameleons.
Al 1997 Adrià Puntí li demana que s´uneixi a ell en la seva nova aventura en solitari després d´Umpah-pah. Realitzaria els discs “Pepalallarga i..” i “L´hora del pati” produïts per Quimi Portet, i entre la multitud de concerts realitzats s’inclouria la gravació dun CD en directe junt a Maria del Mar Bonet al festival Barnasants.
Mentrestant i sota l´ensenyança de Joan Trayter, aprén les técniques d’enregistrament i mescla creant més tard el seu propi estudi de gravació Soundclub Studio, per el que han passat artistes de renom, www.soundclubstudio.com.
L´any 2000 s´uneix com a nou membre de la banda banyolina Kitsch, amb els que realitzaria “Kitsch 7”, “Kitsch 8” i el DVD “Kitsch electrokàustic” al Teatre de Banyoles.
El 2009 es concentra en el seu propi grup Costa 59, més eclèctic i instrumental i el 2010 surt a la llum el CD “Un mar de confetti” (RGB Supports).
El 2013 torna amb Adrià Puntí en la gira de presentació “Incompletament Puntí” per teatres de tot Catalunya. Aquest mateix any també comença la docència a la Escola Universitària ERAM amb l´assignatura de Creació i Disseny de So digital.
El 2015 produeix amb Adrià Puntí el disc “La clau de girar el taller” a Soundclubstudio, que guanyarà diversos premis com a millor disc de l´any per diferents mitjans i crítica especialitzada.
El 2017 comença també classes de Grau Superior a l´escola ETECAM amb la UF de“Tècniques d´enregistrament de So Audiovisual”.