TONI PARÍS
Professor d’Enregistrament, Mescla, Edició, Postproducció i Masterització d’àudio i del Curs de Tècnic de So en Enregistrament i Edició d’Estudi
toni@etecam.cat

Propietari, director tècnic i tècnic de 44.1 Estudi de Gravació, creat el 1996 i amb llarga experiència també com tècnic de directe (del 1993 fins a l’actualitat). Fundador de BTM SOUND.

Formació en tècnic de so al CEV de Barcelona (1990-1992), Técnicas de Grabación Sinfónica a ARTENET (2008) i estudis de solfeig, harmonia, baix elèctric, saxo i guitarra.

Des del 2008 és el professor de l’assignatura Música i Noves Tecnologies del Conservatori de Música de Girona. El 2010 comença a impartir masterclass sobre “Projecte, desenvolupament i funcionament d’un estudi professional de gravació” dins del curs de postgrau de “Tecnologia i tècnica de produduccio musical” a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). El 2010 inicia el curs de “Tècniques de gravació en estudi” a 44.1 Estudi de Gravació. A partir del 2012 també és professor de “Naturalesa del so” i “Tècniques de gravació I i II” dins de la Diplomatura de Música Avançada i So de l’EUMES de Girona.