Tots els concerts seran gratuïts i tindran lloc al Pati del Mas Llorens a Salt a les 20h. Les dates són el 7, 8, 14 i 15 d’octubre de 2022

Un cop superada la primera edició creada i marcada per les circumstàncies de la pandèmia, ens hem adonat que hem descobert un nou format que també és aplicable en circumstàncies de “normalitat”.
D’entrada l’espai que s’ha vist com a un entorn magnífic. Si bé a priori podria semblar un espai “petit”, no ho és gens. De fet és més gran del que podria semblar i pot acollir perfectament propostes de petit i mitjà format. A banda, te un encant especial, arquitectònicament i pel simbolisme dins la vila de Salt. Convenientment il.luminat en horaris nocturs, pren una dimensió molt atractiva per a actes musicals.
I alhora la programació: Si una cosa ens ha aportat la pandèmia és donar veu als “emergents” i que el públic els faci més cas. I això ha comportat bona resposta, segurament superant les expectatives inicials. El camí és obert, ara no el podem tornar a tancar.

Un cicle de PROXIMITAT: Venint de la distància social, pensem que aquests espai reduït on farem el cicle és el que ens aporta aquesta connexió més propera que mai entre públic i artista. Però també proximitat per la procedència de les artistes que hi actuaran, totes molt vinculades a la nostra àrea urbana.

Un cicle de QUALITAT: Les propostes que plantegem es poden etiquetar d’emergents, però el tret que les defineix és la qualitat musical. El talent que tenim a casa nostra és molt gran i ha de poder aflorar: necessita d’espais i aparadors per connectar amb un públic que de ben segur farà descobertes molt interessants.

Un cicle que en aquesta segona edició també estarà 100% protagonitzat per veus de DONES: I tornem a dir el mateix que vam dir l’any passat: No és una qüestió de quotes, sinó l’evidència d’una situació que ja està passant: els projectes musicals emergents al nostre entorn proper tenen un lideratge majoritàriament femení. I aquesta és una molt bona notícia, que trenca amb una tendència de dècades en què la presencia de les dones a la música popular era minoritària.

Un cicle amb DIVERSITAT de propostes, tant estilístiques com d’idioma. Escoltarem diversos estils de música, i a la vegada un cicle que està relacionat també amb la FORMACIÓ: estudiants dels graus de la branca d’imatge i so d’ETECAM , formaran part de l’equip tècnic i de producció del cicle, al costat de tècnics professionals.

07/10/2022 BLANC FOSC a les 20h al Pati de Mas Llorens, Salt

08/10/2022 MANZAU a les 20h al Pati de Mas Llorens, Salt

14/10/2022 NUN a les 20h al Pati de Mas Llorens, Salt

15/10/2022 HATXE&THE CURLYS a les 20h al Pati de Mas Llorens, Salt