El cicle vol ser una mostra d’alguns dels nous talents de les comarques gironines i comptarà amb la producció tècnica i sonorització dels alumnes de Grau Mitjà d’Etecam de la branca d’imatge i so

El passat 2021 amb l’arribada de la primavera vam encetar una nova iniciativa musical de Casa de la Música i ETECAM que volia recuperar el pols musical als carrers. Després d’un temps de gran complexitat a l’hora de fer música en directe, calia pensar en noves propostes que tornessin la música a l’espai públic. Aquest va ser el naixement del cicle KM0, un cicle que després de la bona acollida de la primera edició, hem mantingut i ampliat aquest 2022.

Enguany seguim conservant la ubicació inicial de l’any passat, el passeig Ciutat de Girona de Salt, però estrenem dues noves ubicacions: La plaça del vi de Girona, on comptem amb la col.laboració del festival Strenes i de l’ajuntament de Girona i també la Fira de Foodtrucks de Salt, a l’era de Cal Cigarro, on comptem amb la col.laboració de l’Ajuntament de Salt i Multi-Art Produccions.

08/04/2022 HATXE MÚSIC a les 19.30h a la Plaça del Vi, dins el festival Strenes

09/04/2022 GRABU a les 19.30h a la Plaça del Vi, dins el festival Strenes

30/04/2022 DIE KRÖGERS a les 12h a l’Era de cal Cigarro, dins el Foodtruck Market & Co de Salt

07/05/2022 ME AND MY MULON a les 12h al Passeig Ciutat de Girona, Salt

14/05/2022 MICOS I KOALAS a les 12h al Passeig Ciutat de Girona, Salt

Concebut com un cicle de vermuts musicals, el cicle KM0 és una oportunitat sorgida de la convocatòria d’ajuts a la creació de Cases de la Música que ens serveix per a descobrir  nous artistes de casa nostra. 

A la vegada és un cicle que te voluntat formativa: els alumnes de Grau Mitjà d’Etecam (imatge i so), conjuntament amb els professors d’aquest centre de Formació Professional, seran els encarregats de desenvolupar tota la producció tècnica del cicle: des de la pre-producció fins a la sonortizació de l’edeveniment.

Una combinació d’artistes emergents i futurs tècnics per retornar la música als carrers.