El cicle vol ser una mostra d’alguns dels nous talents de les comarques gironines i comptarà amb la producció tècnica i sonorització dels alumnes de Grau Mitjà d’Etecam de la branca d’imatge i so

La música torna als carrers en un cicle de vermuts musicals a Salt.  Amb l’arribada de la primavera, encetem una nova iniciativa musical de Casa de la Música i Etecam que vol recuperar el pols musical als carrers de Salt. Després d’un any de gran complexitat a l’hora de fer música en directe, es donen ja oportunitats per revitalitzar l’escena musical amb espectacles de petit format. Aquests concerts tindran lloc al Passeig Ciutat de Girona de Salt, a les 11:30h del matí, tots els dissabtes del 10 d’abril al 8 de maig. El cicle inclourà les actuacions de Vinnie Kairos, Blanc Fosc, Genni, Alaire i Marcel Torres Duo.

Concebut com un cicle de vermuts musicals, el cicle KM0 és una oportunitat sorgida de la convocatòria d’ajuts a la creació de Cases de la Música que ens serveix per a descobrir  nous artistes de casa nostra. 

A la vegada és un cicle que te voluntat formativa: els alumnes de Grau Mitjà d’Etecam (imatge i so), conjuntament amb els professors d’aquest centre de Formació Professional, seran els encarregats de desenvolupar tota la producció tècnica del cicle: des de la pre-producció fins a la sonortizació de l’edeveniment.

Una combinació d’artistes emergents i futurs tècnics per retornar la música als carrers.