A partir del curs vinent, Cases de la Música, l’escola ETECAM i Musiteck s’uneixen per oferir dos nous cursos de composició dedicats a la creació de bandes sonores per a cinema, publicitat i videojocs.

Els cursos es realitzaran a l’ETECAM Escola Tècnica de l’Espectacle, situada a la factoria Coma-Cros de Salt.

L’horari serà de tarda i està previst que comenci la primera setmana d’octubre. Podeu trobar tota la informació dels cursos al web de Musiteck, Cases de la Música i ETECAM.

Curs de Composició de Bandes Sonores

En el cinema, la publicitat i els videojocs, els elements sonors i la música són un part molt important. Dins el curs de composició de bandes sonores, estudiarem com utilitzar la música dins les imatges, a través d’elements com l’harmonia, l’orquestració i l’anàlisi. En l’àmbit sonor, coneixerem algunes de les tècniques d’enregistrament que es fan servir, i com implantar el so dins la imatge. El curs tindrà lloc a l’escola ETECAM (factoria Coma Cros). La durada serà de tot un curs amb un total de 136 hores. Hi haurà 2 sessions setmanals de 2 hores a cada sessió. Les classes es realitzaran a les tardes. El curs serà presencial.

Curs de Composició per a Videojocs

Actualment, el món del videojoc és una de les indústries d’entreteniment més grans que hi ha. És un mercat en contínua expansió, que no para de demanar professionals: il·lustradors, artistes, programadors i, també, compositors de música. Per això, podràs gaudir d’un curs complet on aprendràs tot allò relacionat amb la composició musical aplicada al món del videojoc i on podràs formar-te com a professional per tal de poder entrar directament en el mercat laboral. El curs tindrà lloc dins l’escola ETECAM (factoria Coma Cros). La durada serà de tot un curs amb un total de 136 hores. Hi haurà 2 sessions setmanals de 2 hores a cada sessió. Les classes es realitzaran a les tardes. El curs serà presencial.